Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Bureau van Betekenis | Onze missie
 

Onze missie

Onze missie

Een wereld waarin mensen hun volle potentieel benutten.

Dàt is waar wij voor staan.

Met Bureau van Betekenis richten wij ons op talent-, leiderschaps- of teamontwikkeling. Vanuit onze visie op persoonlijk leiderschap inspireren wij mensen om hun potentie te ontwikkelen en zo het verschil te maken. Met respect voor zichzelf en de ander. Met een waarderende blik. Zo kijken wij ook naar onze deelnemers. Op die manier komt iedereen het beste tot zijn recht: mens, team én organisatie.

‘‘Waar ben jij uniek in? Wat inspireert jou?’’

Dit zijn wij

Wij zijn drie trainer-coaches afkomstig uit het bedrijfsleven: Linda Verdiesen (voormalig accountant),  Simone van Loon (psycholoog) en Leonique van Tol (bestuurskundige). Samen hebben we meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring. Dit zetten we nu in om tijdens trainingen de koppeling te maken naar de werkvloer. Onze unieke aanpak zorgt voor trainingen die impact hebben. Dat maakt ons waardevolle partners voor onze opdrachtgevers.

De grondhouding waarmee wij mensen begeleiden:

 

We gaan uit van verschillen, we kijken waarderend, we draaien er niet omheen, we maken plezier en onderzoeken wat de potentie is.

Leonique van Tol

 

When you are living the best version of yourself, you inspire others to live the best version of themselves.”

Leonique is van oorsprong bestuurskundige (drs.). Zij heeft jarenlang als organisatie-adviseur publieke sector gewerkt bij BMC Groep. Ze heeft diverse coach- en trainersopleidingen gevolgd in NLP, TA, Systemisch Werk, Lichaamswerk en Embodied Learning/Leadership. In 2009 heeft zij het roer omgegooid en is zij gestart als paardencoach. Vanuit haar liefde voor het vak en de ontwikkeling daarvan geeft zij ook verdiepingsdagen voor de opleiding tot paardencoach.

Uniek aan Leonique’s werkwijze: tot de kern,  intuïtief,  veilige sfeer, confronteert met respect en brengt mensen in beweging.

Simone van Loon

 

Volg je hart, want dat klopt

Simone’s basis ligt in de psychologie. Van jongs af en aan is zij al bezig met de vraag waarom mensen doen wat zij doen. Simone heeft jarenlang als (assessment)psycholoog, coach en trainer gewerkt in de zakelijke dienstverlening. In 2008 heeft zij de opleiding gevolgd tot paardencoach. In de afgelopen jaren heeft zij diverse scholingen gevolgd (o.a. NLP, Appreciative Inquiry, teamcoaching) en heeft zij zich gespecialiseerd in lichaamsgerichte coaching.

Uniek aan Simone’s werkwijze: sensitief, vertrouwen, energie, met focus op resultaat én positiviteit.

Linda Verdiesen

 

Je dient bij jezelf te beginnen om de interactie met de ander te verbeteren

Linda is haar loopbaan gestart als accountant bij PwC. Na een wereldreis kwam zij in de werving- en selectiebranche terecht, als consultant en later als lid van het MT bij PagePersonnel. In 2010 is zij voor zichzelf begonnen als coach en trainer. Linda heeft een trainersopleiding (gebaseerd op NLP, TA en Systemisch werk) en een coachopleiding (post HBO) gevolgd. In 2017 heeft zij de opleidingen teamcoaching en organisatiecoaching afgerond.

Uniek aan Linda’s werkwijze: energiek, betrokken, durft te confronteren, pragmatisch, werkt vanuit de verbinding tussen: voelen, denken en doen.