Onze aanpak

“Waarnemen zonder oordeel is de hoogste vorm van intelligentie”

 

– Krishnamurti

Wij specialiseren ons in ervaringsgericht leren. Tijdens onze trainingen nodigen wij onze deelnemers uit om te reflecteren en te experimenteren. En zo hun natuurlijke talenten te ervaren. Hiervoor zetten wij verschillende methodes in, afhankelijk van de vraag en doelgroep. Daarmee creëren wij een beweging. Die beweging noemen wij ook wel het BvB leermodel.

Al onze trainingen en programma’s zijn maatwerk. Speciaal ontworpen voor de leerwens. Tijdens onze trainingen zien en voelen mensen zelf wat hun potentie tot persoonlijke groei is. Er is ruimte om nieuw gedrag uit te proberen en het verschil te voelen. Dit maakt de impact van onze programma’s groot.

bvb-model

Wij werken bij voorkeur met inzet van paarden. Zij zijn een katalysator in het leerproces dat tijdens de training op gang komt. De interactie met het paard maakt in korte tijd zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar wat werkelijk speelt. Persoonlijk of in het team.

Paarden geven zuivere feedback, vanuit het hier en nu. Dat maakt ze waardevolle partners in het leerproces. Het raakt de kern. En geeft inzicht in gedrag, patronen en blokkades. Daar gaan we vervolgens mee experimenteren.

Coaching met
inzet van paarden

Verbinding
en co-creatie

Wij werken graag samen met vaste partners om de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers te maximaliseren. Afhankelijk van de leerwens, verrijken wij onze programma’s met andere vormen van ervaringsgericht leren of sluiten aan bij grotere trajecten. Iedere trainer heeft zijn eigen specialiteit, kennis en kunde en samen hebben we maximale impact voor onze klanten.