Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Bureau van Betekenis | In gesprek met… Harald Mulder

In gesprek met… Harald Mulder

Delen en inspireren. Dat is waar wij blij van worden. In deze rubriek geven wij mensen met een inspirerend verhaal het woord. Jong en oud. Man en vrouw. Uit het zakenleven, uit de topsport, de muziek, het onderwijs, de zorg. Ongeacht branches, zijn wij nieuwsgierig naar verhalen van mensen. Hoe zijn zij gekomen tot waar zij nu staan? Wat zijn zij daarin tegengekomen? Wat kunnen anderen daar van leren? Wij delen dit graag met ons netwerk ter inspiratie hoe je betekenis kunt geven aan wie je bent en hoe je dit kunt uitdragen in werk en leven.

Vandaag spreekt BvB’er Simone met Harald Mulder en doet inspiratie op uit de topsport. Hij combineert zijn functie als continous improvement lead bij Shell met die van bondscoach van beachhandbalteam U17. In die laatste rol won hij maarliefst 2 x Goud op een EK en Zilver op het WK. Hij brengt zijn ervaringen uit de topsport naar het bedrijfsleven en vice versa. Talenten zo tot bloei brengen, daar willen wij natuurlijk meer van weten!
Inspiratie uit de topsport om het maximale uit je team te halen en te excelleren. Mét de drie belangrijkste lessen uit de topsport voor organisaties.
Wil je inspiratie opdoen? Open deze link:

Interview met Harald Mulder