In dialoog met.. Nienke Helder

In dialoog met.. Nienke Helder

Delen en inspireren. Dat is waar wij blij van worden. Wij geven mensen met een inspirerend verhaal graag het woord. Jong en oud. Man en vrouw. Uit het zakenleven, uit de topsport, de muziek, het onderwijs, de zorg. Ongeacht branches, zijn wij nieuwsgierig naar verhalen van mensen. Hoe zijn zij gekomen tot waar zij nu staan? Wat zijn zij daarin tegengekomen? Wat kunnen anderen daar van leren? Wij delen dit graag met ons netwerk, ter inspiratie. Hoe kan je bijvoorbeeld betekenis geven aan wie je bent? Geef je al optimaal vorm aan wat je doet in werk en leven? Op welke manier kan je (nog meer) uitdragen waar je voor staat en gaat? Dit soort vragen en antwoorden komen voorbij, met gegarandeerd inspiratie en leesplezier!

Vandaag spreekt Simone van Loon van Bureau van Betekenis met Nienke Helder over vrouwelijk leiderschap. Ze stond al in Het Parool, The Guardian, op platform VICE en in RTL nieuws. Nienke Helder studeerde in 2017 af aan Design Academy Eindhoven en werkt
op het snijvlak van zorg, technologie en wetenschap. In haar project Sexual Healing ontwikkelt zij met ervaringsdeskundigen en behandelaars een collectie producten die helpen bij het leren kennen van je lichaam en ontdekken van je seksualiteit. Deze collectie brengt ze stapsgewijs in 2020 en 2021 op de markt.

Een vrouw met ambitie en de nodige strijdlust om onderscheidend te zijn. In de gezondheidszorg wil ze het verschil maken: regionaal, landelijk én wereldwijd. Haar verhaal is krachtig en kwetsbaar tegelijk..

Tussen Simone en Nienke is een dialoog ontstaan over seksualiteit en feminisme. Wij van Bureau van Betekenis zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden, klik op onderstaande verhaal voor haar volledige en openhartige verhaal:

In dialoog met Nienke Helder over Vrouwelijk Leiderschap