Zie jij de realiteit van nu onder ogen en wil je een verschil maken? Wil je in plaats van toekijken en je mening geven ook gaan DOEN? Wil je dat doen op een manier die helemaal aansluit bij wie jij bent, wat jij te bieden hebt en waar jij voor staat? Kom met ons in de modder staan en GET REAL!

 

Bureau van Betekenis presenteert een uniek programma met diepgaande persoonlijke groei & impact in de wereld om je heen.

bureau-van-betekenis-get-real-arrow-left
bureau-van-betekenis-get-real-arrow-right

Zo’n 70 miljoen mensen zijn op de vlucht, vooral kinderen; de ene kant van de wereld overstroomt, de andere kant gaat in vlammen op; de oceanen zitten vol plastic en wereldwijd is immens dierenleed gaande voor onze voedselvoorziening. We krijgen de ene na de andere wake up call, met de verspreiding van het Corona virus als meest recent voorbeeld. Ondertussen wordt ons leven op Instagram ideaal voorgesteld. Moet je om carrière te maken vooral aan je imago werken. Get Real!? Is dit de wereld die we willen overdragen aan onze nieuwe generatie?

Wij niet! Doe er iets aan, pak je invloed en doe dat vanuit de beste versie van jezelf. Ben jij er helemaal klaar voor om jezelf te laten zien? Zodat je vanuit jouw unieke kracht optimaal effect kunt uitoefenen op de wereld om je heen? Get Real!

bureau-van-betekenis-get-real-arrow-right

JOUW WAARHEID
JOUW PROCES
JOUW MISSIE
JOUW DAADKRACHT

Intake aan de hand van jouw drijfverenprofiel | live bijeenkomsten van 6 dagen, 4 blokken | Een inspirerende groep mensen | Krachtige ervaringsgerichte werkvormen voor jouw persoonlijke groei | Werken vanuit jouw missie en invloed | Dromen werkelijkheid maken met een project

Meedoen? Schrijf je in!