Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/4/c/bureauvanbetekenis.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Bureau van Betekenis | In gesprek met… Erik Smithuis

In gesprek met… Erik Smithuis

Delen en inspireren. Dat is waar wij blij van worden. In deze rubriek geven wij mensen met een inspirerend verhaal het woord. Jong en oud. Man en vrouw. Uit het zakenleven, uit de topsport, de muziek, het onderwijs, de zorg. Ongeacht branches, zijn wij nieuwsgierig naar verhalen van mensen. Hoe zijn zij gekomen tot waar zij nu staan? Wat zijn zij daarin tegengekomen? Wat kunnen anderen daar van leren? Wij delen dit graag met ons netwerk ter inspiratie hoe je betekenis kunt geven aan wie je bent en hoe je dit kunt uitdragen in werk en leven.

Vandaag spreekt BvB’er Simone met Erik Smithuis. Van een carrière in corporate wereld naar topondernemer. Samen met zijn zakenpartner richtte Erik Smithuis in 2003 de onderneming ICM Opleidingen & Trainingen op. ICM is inmiddels uitgegroeid tot één van de drie grootste instituten van Nederland, is drie jaar op rij verkozen tot ‘De beste opleider van Nederland’ en belandt steevast in de top 3 van Great Places to Work.
In het interview vertelt Erik over de keuzes die hij heeft gemaakt in zijn leven, wat teleurstellingen hem hebben gebracht en over zijn ‘why’.
Wil je inspiratie opdoen? Open deze link:

Interview Erik Smithuis