Masterclass Authentiek Leiderschap op 27 september!

Paardencoaching en Leadership Embodiment: een sterke combinatie!

Anouk van Leadership Embodiment: “Op een donderdag in november was het zover: ik kreeg een privé sessie paardencoaching van Leonique en haar collega’s Simone van Loon en Linda Verdiesen. Alledrie bleken ze fan te zijn van mijn boek ‘De verborgen dimensie van leiderschap’! Ze toonden me hoe een paard pas ‘met je meewerkt’ als je zelf congruent bent, hoofd en lijf gestroomlijnd”.

Leadership Embodiment staat voor het belichamen van leiderschap. De methode geeft je praktische technieken om aandachtig te luisteren, krachtig je punt te maken en inspirerend te leiden. Ook onder druk en in uitdagende situaties. Walking your talk dus.

  • In de ochtend laten we je dit ervaren en ontdekken d.m.v. verschillende oefeningen.
  • ‘s Middags gaan we aan de slag met de paarden om het geleerde in praktijk te brengen met daarbij de zuivere spiegel van het paard. Daarbij ontdek je wellicht welke stap je nog kunt maken om het maximale uit jezelf te halen, nóg authentieker te zijn en/of welke overtuiging je nog mag loslaten.
  • We eindigen de dag met een oefening om alles wat je hebt ervaren te laten integreren in je systeem en centreren nog een keer in 1 minuut, een oefening die je dagelijks kunt herhalen om jezelf elke keer weer in die heerlijke flow te brengen. (Wat we niet gaan doen, is op een paard zitten of rijden: alle oefeningen doe je met beide benen op de grond!)

Wat levert de masterclass authentiek leiderschap je op?

  • Je ontdekt en versterkt je authentiek leiderschap
  • Je gaat van stress naar flow in 1 minuut door te centreren
  • Heldere focus, inspiratie en kracht
  • Helder punt maken zonder agressie of vaagheid
  • Met gemak en energie je bijdrage leveren aan wat voor jou belangrijk is

Voor wie?

Deze masterclass is interessant voor leidinggevenden, professionals en ondernemers die ook onder druk authentiek leiderschap willen nemen en voor coaches en trainers die geïnspireerd willen worden door nieuwe technieken

Klik op de link hieronder voor meer informatie en aanmelden voor de masterclass:

Masterclass Paardencoaching en Leadership Embodiment

 

 

Tags: